Анета и Оскар на јубилејниот 25 ти карневал во Куратица

Вести|

Упрвниот одбор на здружението Св Василиј и месната... Read More → Анета и Оскар на јубилејниот 25 ти карневал во Куратица

Куратица преку проектот „Потпри се на младите“ ќе го развива регионот на плакенска планина

Вести|

Здружението на граѓани Св.Василиј од с. Куратица ќе го... Read More → Куратица преку проектот „Потпри се на младите“ ќе го развива регионот на плакенска планина

24 ти КУРАЈЧКИ ВАСИЛИЧАРСКИ КАРНЕВАЛ 2023

Вести|

На дваесетина километри од Охрид, сместено во пазувите на... Read More → 24 ти КУРАЈЧКИ ВАСИЛИЧАРСКИ КАРНЕВАЛ 2023

УШТЕ ЕДНА УСПЕШНА ПРИКАЗНА „OFF ROAD RACE KURATICA 2022”

Вести|

„OFF ROAD RACE KURATICA 2022”, На надморска височина од 1400 мнв кај... Read More → УШТЕ ЕДНА УСПЕШНА ПРИКАЗНА „OFF ROAD RACE KURATICA 2022”

„OFF ROAD RACING KURATICA „

Вести|

На надморска височина од 1400 мнв кај месноста викано ТИНА, на... Read More → „OFF ROAD RACING KURATICA „

Close Search Window