СПОДЕЛИ

Горан Ангелоски

претседател
+389 75 657 999​

Балоски Гоце

секретар
+389 71 256 125

Ристоски Пеце

благајник
+389 75 802 226

Котоски Иван

член на совет
+389 75 657 999​

Љушкоски Николче

член на совет

Петкоски Марио

член на совет

Љушкоски Николче

член на совет

Петкоски Ристе

член на совет

СПОДЕЛИ
Close Search Window