СПОДЕЛИ
Facility Hours

Основни податоци
за Куратица

20 км североисточно од Охрид на 1080м надморска височина

Public Traffic

Како да стигнете

5 километри северно од патот Охрид — Ресен….

Што да видите

Природа зачинета со Традиционална Македонска храна 

Понуди

Активен и Етно туризам, достапни во Куратица

Дали знаевете?

Неколку пати годишно на патот пред Куратица се случува гостите да бидат поздравени од мали мечина

1100 метри
надморска
височина

Новости од Куратица

Што се случува, што е ново...

ТЕЛЕКОМ СЕ ИЗЖИВУВА СО 200 ЖИТЕЛИ СО СВОЈОТ МОНОПОЛ ВО КУРАТИЦА , ГИ ОСТАВИ СКОРО МЕСЕЦ ДЕНА БЕЗ УСЛУГА !

Вести

Почитувани, КАКО Е ДА СЕ РАБОТИ КАЈ НАС? Ова прашање стои на насловната... Read More → ТЕЛЕКОМ СЕ ИЗЖИВУВА СО 200 ЖИТЕЛИ СО СВОЈОТ МОНОПОЛ ВО КУРАТИЦА , ГИ ОСТАВИ СКОРО МЕСЕЦ ДЕНА БЕЗ УСЛУГА !

12 години Шајка не заковавме па заминавме ОД ИДЕЈА ДО БЕЗИДЕЈНОСТ ?!

Вести

Ја имавме последната голема активност во изградбата на црквата... Read More → 12 години Шајка не заковавме па заминавме ОД ИДЕЈА ДО БЕЗИДЕЈНОСТ ?!

200 домакинства во Куратица без интернет телевизија и телефонија поради несовесно работење на изведувачите на трасата Буково-Косел

Вести

3 дена 200 домаќинства во Куратица останаа без интернет телевизија и... Read More → 200 домакинства во Куратица без интернет телевизија и телефонија поради несовесно работење на изведувачите на трасата Буково-Косел

Настани што следуваат

Посетете ја Куратица

No Events

Култура
Спорт
Музика

Пријатели и Помагатели

СПОДЕЛИ
Close Search Window