ТЕЛЕКОМ СЕ ИЗЖИВУВА СО 200 ЖИТЕЛИ СО СВОЈОТ МОНОПОЛ ВО КУРАТИЦА , ГИ ОСТАВИ СКОРО МЕСЕЦ ДЕНА БЕЗ УСЛУГА !

Вести|

Почитувани, КАКО Е ДА СЕ РАБОТИ КАЈ НАС? Ова прашање стои на... Read More → ТЕЛЕКОМ СЕ ИЗЖИВУВА СО 200 ЖИТЕЛИ СО СВОЈОТ МОНОПОЛ ВО КУРАТИЦА , ГИ ОСТАВИ СКОРО МЕСЕЦ ДЕНА БЕЗ УСЛУГА !

12 години Шајка не заковавме па заминавме ОД ИДЕЈА ДО БЕЗИДЕЈНОСТ ?!

Вести|

Ја имавме последната голема активност во изградбата на... Read More → 12 години Шајка не заковавме па заминавме ОД ИДЕЈА ДО БЕЗИДЕЈНОСТ ?!

200 домакинства во Куратица без интернет телевизија и телефонија поради несовесно работење на изведувачите на трасата Буково-Косел

Вести|

3 дена 200 домаќинства во Куратица останаа без интернет... Read More → 200 домакинства во Куратица без интернет телевизија и телефонија поради несовесно работење на изведувачите на трасата Буково-Косел

Анета и Оскар на јубилејниот 25 ти карневал во Куратица

Вести|

Упрвниот одбор на здружението Св Василиј и месната... Read More → Анета и Оскар на јубилејниот 25 ти карневал во Куратица

Селска слава во Куратица ,Успение на Пресвета Богородица

Вести|

На 800 метри (на 1220 мнв )од  селото Куратица во самото... Read More → Селска слава во Куратица ,Успение на Пресвета Богородица

Месната заедница започнува со реконструкција на сретселото

Вести|

Почитувани, Месната Заедница започнува со реконструкции... Read More → Месната заедница започнува со реконструкција на сретселото

Куратица преку проектот „Потпри се на младите“ ќе го развива регионот на плакенска планина

Вести|

Здружението на граѓани Св.Василиј од с. Куратица ќе го... Read More → Куратица преку проектот „Потпри се на младите“ ќе го развива регионот на плакенска планина

24 ти КУРАЈЧКИ ВАСИЛИЧАРСКИ КАРНЕВАЛ 2023

Вести|

На дваесетина километри од Охрид, сместено во пазувите на... Read More → 24 ти КУРАЈЧКИ ВАСИЛИЧАРСКИ КАРНЕВАЛ 2023

УШТЕ ЕДНА УСПЕШНА ПРИКАЗНА „OFF ROAD RACE KURATICA 2022”

Вести|

„OFF ROAD RACE KURATICA 2022”, На надморска височина од 1400 мнв кај... Read More → УШТЕ ЕДНА УСПЕШНА ПРИКАЗНА „OFF ROAD RACE KURATICA 2022”

„OFF ROAD RACING KURATICA „

Вести|

На надморска височина од 1400 мнв кај месноста викано ТИНА, на... Read More → „OFF ROAD RACING KURATICA „

Close Search Window