Вести|

СПОДЕЛИ

Од денеска панорамата на Куратица може да ја следите во живо 24/7 преку високо квалитетна камера која беше поставена од Ресторан Дедо Димо и 2С Студио.

Како дополнување на туристичката понуда и промоција со следење на светските трендови камерата/видеото во живо може да ја гледате на јутуб заедно со информација за моменталното метео, кое исто така се превзема дирекно од метео станицата која се наоѓа во Куратица, која беше поставена пред 10 години.

СПОДЕЛИ
Close Search Window