Анета и Оскар на јубилејниот 25 ти карневал во Куратица

Вести|

Упрвниот одбор на здружението Св Василиј и месната... Read More → Анета и Оскар на јубилејниот 25 ти карневал во Куратица

24 ти КУРАЈЧКИ ВАСИЛИЧАРСКИ КАРНЕВАЛ 2023

Вести|

На дваесетина километри од Охрид, сместено во пазувите на... Read More → 24 ти КУРАЈЧКИ ВАСИЛИЧАРСКИ КАРНЕВАЛ 2023

Василичарски карневал во Куратица (2020)

Вести|

Весели, разиграни, распеани василичарите на карневалот во... Read More → Василичарски карневал во Куратица (2020)

Close Search Window