Вести|

СПОДЕЛИ

Почитувани,

Месната Заедница започнува со реконструкции како и нови дополнителни градби на Курајчкото сретсело.

 

 

 

 

Планирано започнување е на10.06.2023 а неговозавршување е 15.07.2023.

Во линкот подолу се опишани сите активности.

https://drive.google.com/…/1e6y0H2UG04Hs4…/view…

Проектот е поддржан од Општина Охрид со донација на цемент и железо. Останатите ресурси ги обезбедува МЗ Куратица.

Се заблагодаруваме на сите кои ќе допринесат за реализација на овој проект.

 

СПОДЕЛИ
Close Search Window