Вести|

Пронајдена неексплодирана граната во двор во Куратица при чистење на двор во стара куќа.

За овој необичен случај беше известено министерството за внатрешни работи, при што беа повикани стручни лица кои подоцна внимателно ја отстранија неексплодираната граната.

Close Search Window